ет өнімдерінің жалпы технологиясы - ет өнімдерін өндіру
페이지 정보
본문
ет өнімдерінің жалпы технологиясы - ет өнімдерін өндіру [Подробнее...]
Тартылган ет (фарш) негізінде тұз, дәмдеуіштер және қоспалар қосып жасалынған, қабықшада немесе онсыз және тұтынуға дайын болғанша жылумен өңделген өнімдер шұжық бұйымдары деп аталады. Шұжықтардың түрлері өте көп, бүгінгі уақытқа дейін, олардың 200-ге жақын атаулары белгілі. Ет және балық өнімдерін сақтаудың казіргі заманғы технологиясы» пәнінің оқу-әдістемелік кешені. Қазы дайындаудың технологиялық нұсқасы. Шұжық дайындаудың технологиялық нұсқасы. Жая дайындаудың технологиялық нұсқасы. Жал дайындаудың технологиялық нұсқасы. Жас малдың еті қызғылттау қызыл, аздаған мәрмәрлеу. Ет және ет өнімдері курсын студенттердің білімдерін келесідей сұрақтарды тереңдету үшін қолданылады: нарықтық экономика жағдайларына сәйкес тамақ өнімдерін тұтыну және өндіруді дамытудағы негізгі бағыттар, ассортиментті құру және кеңейтудің ғылыми негіздері, өнімнің сапасын бағалау. Ет және балық өнімдерін сақтаудың казіргі заманғы технологиясы» пәнінің оқу-әдістемелік кешені. Ет және ет өнімдерін өндіру технологиялық процестерін жоспарлау және ұйымдастыру; -осы процестер жүргізудің оңтайлы шарттарын таңдау және оларды автоматика құралдарын қолдана отырып басқару; -шығарылатын өнімнің негізгі сипаттамаларын анықтау. Ет және балық өнімдерін сақтаудың казіргі заманғы технологиясы» пәнінің оқу-әдістемелік кешені. Ет жəне сүт өнімдерінің өнімдерінің технологиясы 1. Ет өнеркəсібінің алдында қойылатын міндеттер жəне оларды шешу. Курстың мақсаты-ет және ет өнімдерін өндірудің заманауи әдістері саласындағы білімді қалыптастыру, сондай-ақ өндірістің технологиялық процесінің алгоритмдерін. Мамандық: 6М Азық-түлік өнімдерінің технологиясы Пән: Тамақ өнімдерін өндіру технологиясы 2 Аралық бақылау 1. Ет және ет өнімдерін өндіру 2. Консерві өнімдерінде металл өзгеруіне не. Ет және ет өнімдерінің технологиясы» 7m07204 Технология и инжиниринг пищевых производств білім беру бағдарламасы үшін Оқу түрі Күндізгі Кредит саны 5 Курс 3 Семестр Күзгі Дәріс 30 сағат. Үшін ет өнімдерін өндіру технологиясы негіздерін, тиімді тамақтану, сонымен қатар, емдік-профилактикалық және диеталық тамақтану негіздерін, тұтынушыларға. Шикізаттарынан балалар тағамдарына арналған ет өнімдерінің технологиясын тәсілмен түйе еті мен ешкі етінен балалар тағамы үшін ет өнімдерін өндіру. Ет және ет өнімдерін өндіру технологиясы. Технологиялық ақаулардың себептері Ет және ет өнімдерін соттық ветеринарлық-санитарлық сараптау Кіріспе. Қазіргі кезеңде ет және ет өнімдерін суықпен өңдеу және сақтау, консервілеудің келешегі бар әдіс Ет консервілері Астық өнімдерін сақтау технологиясы Ет өнімдерін суықпен өңдеу және сақтау. С.Сейфуллин атындығы Қазақ агротехникалық университеті Итмұрын экстрактісін ірі кесекті ет өнімінің технологиясында пайдалануды зерттеу Диплом жетекшісі: air astana manage booking PhD, аға оқытушы Игенбаев А.К Орындаған:4-курс студенті Армиева Ж.М 1 Дипломдық.
https://hiarc.hongik.ac.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=222735 SNS
қожа ахмет яссауи рухани ұстазы
мұғалімдер жалақысы 2024
витамин с детский iherb отзывы
яндекс погода шортанды
.
==============================================================
~~~~~ air astana manage booking ~~~~~
==============================================================
.
- 이전글Audi Car Key Tools To Help You Manage Your Everyday Lifethe Only Audi Car Key Trick That Everybody Should Be Able To 24.11.16
- 다음글Top Explore Daycares Locations Choices 24.11.16
댓글목록
등록된 댓글이 없습니다.